Hoi, ik ben Lianne! I Ik werk graag met (Manifesting) Generators! Warom?

 Het sacrale centrum is altijd een grote bron van inspiratie voor mij geweest. Van jongsafaan voelde ik mij aangetrokken tot de creatieve kracht ervan. Pas nadat ik kennis maakte met het Human Design systeem kon ik verklaren waarom. Mijn blauwdruk is compleet ingekleurd, behalve het sacrale centrum! (Ik ben dus een Projector…) Dat was een enorme eye opener!

Ik heb het grootste deel van mijn leven geopereerd als een Manifesting Generator en me compleet geidentificeerd met sacrale energie. Ik kon het al die tijd haarfijn aanvoelen in mijn omgeving. En uitvergroten. Ik heb er eindeloos mee gespeeld, het onderzocht er ermee gecreerd. Het is mijn ervaring dat deze bron van creerende kracht onuitputtelijk is, eindeloos.

Vanuit mijn blauwdruk ervaar ik heel sterk: ik werk het allerliefst samen met Generators en Manifesting Generators omdat ik hen nou eenmaal heel goed kan begrijpen én aanvoelen. Omdat het Sacraal mijn enige open centrum is kan ik kan heel eenvoudig herkennen: Sta jij in verbinding met jouw sacrale centrum, jouw Bron van levenskracht? Stroomt daar energie…. Ik werk graag met jou samen om dat te ontdekken! En help je om die verbinding te maken met jouw Sacraal, zodat jij in je Kracht kan gaan staan!

 

Mijn kernkwaliteit ligt in het praktisch overdragen van kennis over het Human Design systeem en jouw blauwdruk in combinatie met de belichaming ervan. Ik zet het speelse proces van intuitief schilderen in als tool om je te helpen jouw blauwdruk te kunnen gaan ervaren en belichamen. En dat is waar het allemaal om gaat. Kennis opdoen over het systeem en jouw unieke blauwdruk is een eerste stap. Maar daarna komt het experiment, uitproberen hoe het volgen van jouw Strategie en autoriteit verschil kunnen gaan maken in de energetische flow van jouw leven.

Pin It on Pinterest