Om even stil van te worden…

Een Art Altaar is een persoonlijke plek die je eraan herinnert om uit de sleur van de dag te komen. Uit het gehaast. Uit je hoofd. Even bij Jezelf! Je creëert er een esthetische stilteplaats mee, waarbij het heel eenvoudig is om te pauzeren en even diep adem te halen. Een Art Altaar is compleet op jou afgestemd en maak ik in opdracht voor jou persoonlijk of voor iemand die je dierbaar is. 

De energetische altaartjes komen met een Zirbehouten basis. Deze aromatische houtsoort, in Nederland bekend als de Alpenden, heeft een bewezen heilzaam effect op lichaam en geest. Deze boom groeit in de bergen van Oostenrijk en Noord-Italië. 

Het EYE-Artpiece dat erbij komt, teken ik speciaal voor jou. Daarom is ieder oog anders en uniek, met eigen kleuren en symbolen. Het komt met een persoonlijke boodschap die gebaseerd is op de energie die zich op dat moment wil uitdrukken.

De agaatschijf zoek ik uit op basis van de energie van jouw Eye-Artpiece, het is daarmee een waardevolle aanvulling van jouw altaar. Dit geldt ook voor het persoonlijke element. Samen maken ze het altaar compleet. 

Wil jij graag jouw eigen persoonlijke Art Altaar ontvangen ?

Ik vind het een eer deze voor je te mogen maken. Laat het weten via een bericht en dan ga ik voor je aan de slag

…Hoe werkt het?

Je kunt jouw Art Altaar eenvoudig bij mij bestellen door me een berichtje te sturen. Ik ga dan voor je aan de slag. Meestal heb ik twee weken de tijd nodig om het altaar helemaal af te maken. Ik houd je op de hoogte over de vorderingen. Als het af is komt het als een mooi brievenbuspakketje jouw kant op. Mocht je het Art Altaar voor iemand anders besteld hebben, dan is het eenvoudig in te pakken als cadeautje en ready to give. 

De kosten voor een Art Altaar bedragen €69 Euro (inclusief 9 % BTW) en exclusief verzendkosten à €4,10.

Pin It on Pinterest