Ontwaak jouw innerlijke kunstenaar

en verbind jezelf met jouw eindeloze Bron van Creatiekracht!

Zoveel mensen hebben een verlangen om dingen te creëren maar hebben de overtuiging dat ze niet creatief zijn. 

Ze worden blij van mooie kleuren in potjes verf, van een pot met kwasten of een tafel vol met kleurige pennen en potloden. Maar gelijk na dat eerste gevoel komt het oordeel: “Maar dat is niets voor mij want…”. En dat is zo ontzettend jammer! Het is mijn overtuiging dat we juist allemaal, in de basis, creërende wezens zijn en dus per definitie ‘creatief’. Jezelf niet creatief noemen voelt voor mij als het afwijzen wie je werkelijk bent. En hoe groots je werkelijk bent, een eindeloze Bron van Creatiekracht!

Daarom heb ik deze Masterclass opgezet voor jou, jij die zich niet creatief ‘waant’ maar stiekem een verlangen heeft dat wel te zijn. Deze Masterclass is 100% voor jou als jij:

  • Zeker weet dat je niet creatief bent

  • Weet dat je daar ‘gewoon’ geen talent voor hebt (of: niet genoeg talent)

 

  • Vindt dat je ook nooit hebt kunnen tekenen (want dat is de graadmeter toch?)

 

  • Het enige wat je kan tekenen is een smiley en een poppetje met bezemstelen als armen (nou ja, misschien wel iets meer maar niets noemenswaardigs)

 

  • Maar: je kan wel keurig binnen de lijntjes kleuren! (...Hey, maar wacht eens even, waarom kan je dit eigenlijk wel en al dat andere niet…?)

 

Deze Retraite is dus voor iedereen die vindt en voelt dat hij of zij niet kan tekenen, niet kan schilderen, niet creatief kan zijn maar stiekem wel een verlangen heeft om te creëren!

Laat me je een geheimpje verklappen, alle bovenstaande dingen hebben totaal niets met jouw creativiteit te maken. Veel meer met het feit dat we bijna allemaal op heel jonge leeftijd veel van onze creatiekracht hebben afgeleerd door aan te leren hoe iets eruit hoort te zien. Wat mooi en lelijk is, wat goed en fout. Wie talent heeft en wie niet. Dat stukje oorspronkelijk creëren leren we af, doordat wel allemaal ideeën en meningen van de wereld om ons heen aannemen. Velen van ons hebben daardoor op zeer jonge leeftijd al geconcludeerd: “Laat maar zitten, dit is niets voor mij dat creatieve gedoe, ik ben niet creatief”. Maar jouw verlangen vertelt jou een heel ander verhaal. Het herinnert jou eraan wie je werkelijk bent. Alles wat je niet dacht te zijn: een eindeloze Bron van een creërende creatieve Energie.

Wat kun je verwachten van deze Masterclass?

De praktische kant:

N

Een hele dag voor jezelf in een kleine like-minded groep van maximaal 4 personen. De Masterclass vindt plaats in mijn eigen Studio in Andelst, centraal gelegen aan de A-15 .

N

De dag start om 10:00. Om 16:00 sluiten we dag met elkaar af en bespreken we onze ervaringen met een drankje en wat lekkers. 

N

Voor een heerlijke en gezonde lunch wordt gezorgd en gedurende de hele dag is er koffie/thee/fris en lekkers aanwezig.

N

De cursusprijs is inclusief alle cursusmaterialen. 

N

Wat gaan we doen:

N

Door middel van eenvoudige oefeningen ga je het pure plezier ervaren van creëren zonder verwachtingen. Je gaat jezelf toestemming geven om toe te geven aan je verlangen om te creëren en vrijuit te gaan spelen.

N

We gebruiken verschillende materialen als acrylverf, aquarelverf, inkt, pen etc. We gebruiken deze op een intuïtieve manier door elkaar heen. We werken op papier, zowel op klein als groter formaat.

N

Tijdens het creëren ga je paralellen ervaren met situaties uit je dagelijkse leven. Hoe pak je die hier in het klein aan op papier? Hoe pak je die in je dagelijkse leven aan? Waar durf je voluit de controle los te laten en ervoor te gaan, waar houd je jezelf tegen. Ik begeleid je door de processen heen die als vanzelf op gang komen en probeer je daarbij bewust te maken van wat er gebeurt.

N

De kosten voor deze workshopdag bedragen 295,- inclusief 21% BTW. Ben je enthousiast geraakt en heb je interesse om  deel te nemen? Meld je dan hier aan. Ik kan je dan laten weten wanneer de eerstvolgende cursusdatum gepland staat.

Heb je nog vragen? Dan kun je mij ook altijd een berichtje sturen!

Enthousiast geworden?

Dat vind ik leuk! Hieronder kun je de brochure van deze Masterclass downloaden. Daarin staat alles nog eens duidelijk uitgelegd.

Deze dag staat in het teken van vrijuit creëren vanuit spelen. Het resultaat proberen we daarbij zoveel mogelijk los te laten door zonder verwachtingen te beginnen.

Ondanks dat het resultaat niet centraal staat tijdens deze Masterclass, zal je verbaasd zijn over wat je allemaal gaat maken! Van alles wat er uit jouw handen, lijf en hoofd gaat komen. Je zal versteld staan wat jij als ‘niet-creatieveling’ allemaal kan creëren!

Pin It on Pinterest