Naast het maken van  portrettekeningen heb ik ontzettend veel plezier in het maken van intuïtieve tekeningen. Ik werk daarbij met allerlei materiaal, waar ik op dat moment ‘zin’ in heb. Ik ga zonder plan aan het werk en laat me leiden door het ‘moment’ en wat er op dat moment ontstaat.

Ik maak dit soort tekeningen regelmatig in opdracht voor mensen persoonlijk. De tekeningen maak ik op A-4 formaat en ze zijn vaak een combinatie van pen en acrylverf. 

Tijdens het maken van de tekening stem ik af op de energie van de persoon voor wie ik de tekening maak. Het resultaat is een puur persoonlijke tekening met een liefdevolle boodschap erbij.

Mocht je interesse hebben in een persoonlijke tekening voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is, laat het mij dan even weten. Ik stuur je vrijblijvend wat informatie toe waarin ik uitleg geef over mijn werkwijze en kosten. Mailen mag naar [email protected]

Pin It on Pinterest