Je Ware Zelf in Beeld

Ben jij een Generator of een Manifesting Generator en wil jij jezelf graag beter leren kennen? Beter begrijpen waarom jij bent wie je bent, waar jouw behoeften liggen en wat jouw talenten eb valkuilen zijn? Heb je daarnaast een behoefte om op een speelse en laagdrempelige manier aan de slag te gaan met verf? Deze cursus combineert beide! We gaan op een creatieve ontdekkingsreis binnen jezelf. Op een speelse manier gaan we aan de slag met allerlei soorten verf op papier, waardoor jij uit je hoofd, in je lichaam komt. Waar we antwoorden en houvast gaan vinden van binnenuit.

Op de achtergrond gebruiken we het Human Design systeem als ondersteuning van onze ontdekkingstocht. Met deze unieke plattegrond (jouw ‘blauwdruk’) gaan we op een speelse, creatieve en intuïtieve manier jezelf ontdekken. En dat gaat, naast prachtige creaties, ook prachtige inzichten opleveren! Via praktische oefeningen met verf (ik doe alles voor!), eenvoudige meditaties, energiewerk en muziek gaan we het onbewuste bewust in beeld brengen. Jouw creatiekracht zal je gaan verbazen!

Deze cursus is echt iets voor jou als

Jij een Generator of een Manifesting Generator bent!

Je graag meer in contact zou willen komen met jezelf.

Je jezelf (beter) wilt leren begrijpen, wat je drijft, waar jouw behoeften liggen.

Als je op zoek bent naar een manier om ‘uit je hoofd’ te komen en je te verbinden met jouw sacrale centrum (jouw innerlijke kompas). Leren luisteren naar dit centrum en de signalen ervan herkennen.

Milder wilt leren zijn voor jezelf en vertrouwen wilt krijgen in jezelf en je leven

Je graag creatief bezig wilt zijn, iets wilt creëren, maar je denkt dat je niet creatief bent of niet kunt schilderen

Je wilt schilderen puur voor je plezier zonder druk en hoge verwachtingen t.a.v. jezelf en het resultaat

Cursusinformatie

  • De cursus beslaat 3 maandagavonden van 19:30-22:00 en vindt om de twee weken plaats. De tijd ertussen is belangrijk om de kennis en inzichten te laten bezinken. Zo komen we iedere avond een stapje verder en dieper in het proces van bewustwording. De cursus vindt plaats in een klein groepje van 2 tot maximaal 3 personen.
  • De cursusavonden bestaan voor het grootste gedeelte uit praktijk, de nadruk ligt op het speels creëren! De praktische, creatieve oefeningen hebben altijd een link naar onze Plattegrond (onze blauwdruk) zodat we heel helder kunnen zien aan welke thema’s we op dat moment werken. Je hebt geen enkele ervaring nodig met tekenen of schilderen om deel te nemen. Je hoeft ook geen kennis van Human Design te hebben. enkel het verlangen om te creëren en jezelf beter te leren kennen en daarmee je bewustzijn te vergroten.
  • Ter voorbereiding op de cursus krijgt iedere deelnemer van mij een mini-reading toegestuurd die ik met ieder van jullie in een korte Zoom sessie van 45 minuten bespreek. Deze sessie vindt plaats voor aanvang van de cursus. In deze mini-reading geef ik een korte uitleg over jouw Human Design Blauwdruk. Zo ben je alvast een klein beetje voorbereidt op de cursus en kan de voorpret beginnen! Als je al bekend met met jouw Design dan zetten we deze Zoom-sessie in voor verdieping in jouw chart. Samen bespreken we de belangrijkste en opvallendste aspecten ervan. Ook is er ruimte om jouw vragen te kunnen stellen.
  • Cursusavonden: maandag 27 februari, 13 maart, 27 maart. Locatie: Mijn cursusatelier in Andelst, goed bereikbaar via de A-15 en via het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid op eigen parkeerplaats.

De cursusprijs -met de mini reading- is €275 (incl. 21% BTW). Dit is inclusief alle materialen en koffie/thee plus lekkers op de cursusavonden. Ben jij enthousiast geraakt? Informeer dan voor een plekje!

Pin It on Pinterest