Hallo daar! Ik ben Lianne Evers…

En ik ben simpelweg gek op tekenen en schilderen!  Door mijn nieuwsgierige en leergierige natuur heb ik mijzelf in de loop van de tijd veel verschillende teken en schildertechnieken eigen gemaakt. Door mijn intuïtie te volgen kwam ik telkens bij een nieuw medium om te ontdekken. Van speelse mixed media tekeningen tot ‘serieuze’ portretten in olieverf. 

 

Ik heb super veel plezier gehad tijdens het ontdekken van al deze verschillende technieken en materialen. Maar gaandeweg kwam ik erachter dat het uiteindelijk niet is waar ik echt blij van wordt. Waardoor ik blijf schilderen wordt niet bepaald door het medium, de gebruikte techniek of het resultaat. Simpelweg het proces van spelen, creëren en telkens mezelf blijven verwonderen, daar wordt ik pas echt blij van! Mijn intuïtie en inspiratie volgend kom ik helemaal bij mezelf, het voelt voor mij als meditatie. En het helpt me om beter te begrijpen wat er in mijzelf omgaat en de wereld om mij heen. Die energie vangen en vastleggen in kunst is wat ik het liefste doe!

Daarnaast ben ik gek op Human Design, het fascineert mij enorm! Ik heb het geluk gehad dat ik binnen een traject met Sarah Leers ontzettend veel van haar heb mogen leren over dit systeem. Tijdens dit leerproces kwam ik erachter dat ik de kennis beter kon integreren als ik erover tekende en schilderde. Ik voelde een duidelijke link tussen het met mijn handen aan de slag gaan en het aanvoelen van de wijsheid in mijn eigen lijf. Ik ben hier zo enthousiast over geraakt dat ik dit ook heel erg graag andere mensen wil laten ervaren. Ik heb daarvoor een aantal retraites georganiseerd, waarin je jouw Human Design blauwdruk al schilderend kan gaan ontdekken en daarbij de wijsheid in jouw lijf kan gaan ervaren en toepassen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Hier kun je er meer over lezen. 

Nieuwsgierig naar jouw Blauwdruk?

Ben jij na al mijn enthousiasme over Human Design een beetje nieuwsgierig geworden? Dat vind ik leuk!

Als je jouw geboortedag, tijd en plaats aan mij doorgeeft, samen met de opmerking ‘opmaken blauwdruk’, dan ontvang je van mij een PDF met jouw persoonlijke Blauwdruk via e-mail.

Tekenen en schilderen helpt mij om helemaal bij mijzelf te komen in het huidige moment. Tijd bestaat dan even niet. Het is voor mij een van de meest vervullende dingen om te doen. En daarom doe ik het iedere dag. Het houdt me blij, gezond en gegrond. Het is mijn vorm van meditatie, mijn medicijn.  

Pin It on Pinterest