Een Reading: Jouw unieke blauwdruk uitgelegd!

Tijdens een reading laat ik je kennis maken met jouw unieke blauwdruk. Ik leg je in duidelijke taal en vooral ook op een praktische manier uit, wat je blauwdruk over jou verteld.

Naast dat Human Design veel duidelijkheid kan geven over jezelf is het ook een prachtig systeem om je kinderen of je partner beter te leren begrijpen! Inzicht krijgen in waar de ander uniek zichzelf is zorgt voor meer begrip. Het opent de weg om de ander echt te kunnen zien en te ondersteunen in zijn uniekheid, in plaats van hem of haar te willen veranderen. Dit komt iedere relatie ten goede!

Als Projector heb ik van nature een grote interesse in de ander. Mijn positieve en nieuwsgierige aard zorgen ervoor dat ik vol verwondering naar jou en je Blauwdruk kan kijken en kan aanvoelen wat voor jou werkelijk van belang is. Wat er in je speelt en waar jouw verlangens en behoeften liggen. Naast mijn kennis van het Human Design systeem ondersteunen mijn jarenlange ervaring met intuïtief:- en energiewerk mij hierbij. 

 

 

Waar bestaat de Reading uit?

N

Tijdens de 90 minuten durende sessie neem ik je aan de hand mee door jouw blauwdruk. Stapje voor stapje leg ik het systeem uit en zorg ik ervoor dat de jij de informatie behapbaar en helder uitgelegd krijgt. Mondelinge overdracht van de kennis van jouw blauwdruk is belangrijk en verdiept het begrip ervan. Daarom vind ik het belangrijk om de sessie live plaats te laten vinden. Dat kan bij mij op locatie of via een sessie online. jij kan aangeven wat jij het prettigst vindt of wat voor jou het beste uitkomt.

N

De belangrijkste onderdelen van jouw Design komen aan bod. We bespreken jouw energietype, strategie, innerlijke autoriteit en jouw profiel. Ook kijken we naar het thema van jouw kanalen. Daarnaast geef ik je informatie over de open en ingekleurde centra en je niet-zelf thema. Als laatste kijken we ook naar jouw incarnatiekruis  die de richting van jouw hogere bestemming aangeeft.  

N

De informatie die je in de reading over jouw blauwdruk ontvangt, zorgt voor inzicht en begrip in wie jij werkelijk bent. Het laat thema’s zien die voor jou belangrijk zijn en waar je mogelijk vatbaar bent voor conditionering (beïnvloeding) van je omgeving.

N

Als Human Design helemaal nieuw voor je is zal het veel informatie tegelijk zijn. Daarom is er de mogelijkheid om het gesprek op te nemen zodat je het later terug kan luisteren. En natuurlijk is er de gelegenheid om vragen te stellen.

N

 De kosten voor een reading bedragen €150,-  inclusief 21% BTW. Ben jij enthousiast geraakt en wil jij graag een reading? Neem dan hier contact met me op. Heb je nog vragen? Dan kun je mij ook altijd een berichtje sturen!

Pin It on Pinterest