Wil jij in volle overgave werken aan jouw individuele proces?

In deze 1:1 Intensive ga we een hele dag samen aan de slag in jouw energetische blauwdruk!

Deze dag stem ik volledig af op je persoonlijke blauwdruk. Vol maatwerk, zodat we aan de slag kunnen met de dingen die belangrijk zijn voor jou!

Als voorbereiding op deze dag duik ik van te voren diep in jouw design. Ik schrijf een programma op maat met oefeningen die afgestemd zijn op je energietype, strategie en autoriteit. We maken een helende reis langs de open centra waar we gaan ontdekken wat voor inzichten we kunnen krijgen over conditioneringen die mogelijk aanwezig zijn. Ik kijk ook naar eventuele poorten waar druk op kan staan door definitie, de manier waarop de energie door je design stroomt. Naast dat ik mij van te voren verdiep in je blauwdruk, stem ik mijzelf ook af op jouw energieveld. Dit geeft ons beide een waardevol inzicht in de thema’s die we mee mogen nemen tijdens deze 1:1 Intensive. 

 

Mijn 1:1 dag met Lianne was zo bijzonder! Er is echt wat in beweging gezet. Naast het feit dat Lianne ontzettend veel kennis heeft over Human Design, is ze ook een hele lieve vrouw met veel talent waar ik me gelijk bij op mijn gemak voelde. Ze heeft me echt in contact gebracht met mijn onderbuik, terwijl we tegelijkertijd de grootste lol hadden. Gouden combi voor deze Generator! Ik vond het een heerlijk een dag te mogen doorbrengen met deze wijze Projector en ik ga zeker verder met creeren!

Marijn Roethof

Omdat we samen met z’n tweeën aan het werk gaan, kan ik mijn aandacht volledig richten op jouw proces en wensen.

Mijn projector energie vindt het heerlijk om mijn volwaardige aandacht aan jou te kunnen geven. Ik kijk waar de behoeften liggen en heb de vrijheid om het programma aan te passen waar jij dat nodig hebt, Zo halen we het maximale uit onze dag samen. 

Een belangrijk thema van de dag is dat we aandacht besteden aan het oefenen van jouw strategie. Dat doen we al schilderend op papier, waar alle ruis van de buitenwereld wegvalt. Daarbij hoort dat we ook aandacht besteden aan jouw autoriteit. Door de speelse oefeningen met verf probeer je deze te volgen en steeds beter te leren (h)erkennen. 

 

 

De 1:1 Intensive, wat houdt dat in?

N

Je bent deze dag van harte welkom in mijn atelier in Andelst (Gelderland), centraal gelegen in de buurt de A-15. Aangezien we met z’n tweeën zijn en daardoor flexibel, kunnen we in overleg een datum afspreken die jou goed uitkomt. Dit kan een dag door de week zijn maar ook in het weekend.

N

De dag start om 10:00 met koffie en een blik op jouw blauwdruk. Daarna gaan we aan de slag. Halverwege de dag hebben we tijd voor een relaxte break waar ik zorg voor een gezonde en lekkere lunch. We werken daarna door tot 16:30 waarbij we aan het einde tijd nemen om terug te blikken op de dag. Dat klinkt als heel hard werken, maar dat gaat niet zo voelen! Tussendoor is er veel ruimte voor ontspanning met koffie/thee/lekkers en korte meditaties. 

N

Kleine kanttekening: We gaan aan de slag met inkt en verf en dat kan soms, vooral als je lekker in de flow komt, een messy proces zijn. Trek dus niet je mooiste kleren aan maar zorg vooral voor een comfortabele outfit. Je kan bij mij een schort pakken om je kleren te beschermen

N

De cursusprijs is inclusief alle cursusmaterialen, lunch, koffie/thee en lekkers gedurende de dag. Mocht je dieetwensen hebben dan houd ik daar natuurlijk rekening mee.

N

De kosten voor deze 1:1 Intensive bedragen €345,- (dit is inclusief 21% BTW). Voel je dat jij klaar bent om samen met mij op ontdekkingstocht te gaan in jouw unieke blauwdruk? Twijfel niet en neem contact met me op! Ik kijk er naar uit om met je samen te mogen werken!

Lianne neemt je mee op een reis. Met mijn human design als basis nam ze mij mee in een flow van muziek, intuïtie en creativiteit. Het schilderen liet me gelijk zien waar blokkades zaten of waar het mocht stromen. Zo mooi wat er ontstond. En Lianne creëert daarbij een omgeving waarin ruimte is voor alles zodat er ontstaat wat er mag ontstaan. In alle rust kon ik mijzelf zijn.

Denise Huibers

Mijn rol als de vragensteller…

Ik bereid me voor op de workshop door grondig naar jouw design te kijken, Zo kunnen we op de dag zelf gericht aan de slag gaan. Ik help je gedurende de dag om de processen die op en rondom het papier plaatsvinden, te interpreteren. Ik kijk met een nieuwsgierige blik van verwondering naar jou en jouw proces, Door mijn jarenlange ervaring met het intuïtieve schilderproces, het werken met symbolen en kleursymbolieken plus energetisch werk, kan ik jouw proces volgen en waar nodig de juiste vragen stellen. Zodat jij jouw antwoorden en waarheden gaat vinden vanuit jezelf!

Pin It on Pinterest