Wil jij graag deelnemen aan de workshop maar heb jij nog geen kennis van Human Designsysteem?

Dan kan je bij de workshop de Basisreading boeken. Tijdens een online sessie leg ik jou de basis uit van het Human Designsysteem aan de hand van jouw unieke energetische blauwdruk.  De sessie duurt 90 minuten en kan desgewenst worden opgenomen, zodat je het zelf op een later moment nog eens terug kan luisteren. We plannen deze minstens twee weken voorafgaand aan de workshop in zodat je de opgedane kennis kan laten bezinken. Ook geeft het je de tijd en de mogelijkheid om je eventueel nog wat verder te verdiepen in je eigen Design door bijvoorbeeld het boek  te lezen “Human Design, de blauwdruk van je leven” van Sarah Leers en Guido Wernink.

Waar bestaat de Basisreading uit?

N

 Tijdens de 90 minuten durende sessie neem ik je aan de hand mee door jouw blauwdruk. Stapje voor stapje leg ik het systeem uit en zorg ik ervoor dat de jij de informatie behapbaar en helder uitgelegd krijgt. 

N

De belangrijkste onderdelen van jouw Design komen aan bod. We bespreken jouw energietype, strategie, innerlijke autoriteit en jouw profiel. Ook kijken we naar het thema van jouw kanalen. Daarnaast geef ik je informatie over de open en ingevulde centra en je niet-zelf thema.

N

De informatie die je in de Basisreading krijgt over jouw blauwdruk zorgt voor een mooi eerste inzicht in wie jij werkelijk bent. Het is een heel mooi vertrekpunt om vanuit verder te werken tijden de Intuitieve Schilderworkshop. Na deze reading ben je dan ook meer dan voldoende voorbereid op de workshopdag.

N

Als Human Design helemaal nieuw voor je is kan het best veel informatie tegelijk zijn. Daarom is er de mogelijkheid om het gesprek op te nemen zodat je het later terug kan luisteren. Ook is er veel gelegenheid om vragen te stellen.

N

 De kosten voor deze Basisreading bedragen €175,-  inclusief 21% BTW. De Basisreading is alleen te boeken samen met de workshop “Human Design Inspired Art_Intuitieve Workshop”. Ik bied helaas geen losse readings aan. Ben jij enthousiast geraakt? Meld je dan hier aan. Heb je nog vragen? Dan kun je mij ook altijd een berichtje sturen!

Ik kijk er enorm naar uit om je te mogen begeleiden op de ontdekkingstocht in jouw unieke blauwdruk. Mocht je nog vragen hebben over de workshop, laat het me dan weten!

Pin It on Pinterest