Ben jij ook gefascineerd door Human Design?

In deze workshop gaan we het intuïtieve schilderproces gebruiken om een duik te nemen in jouw energetische blauwdruk!

We gaan ons afstemmen op verschillende aspecten van ons design, op de energie die zich daar bevindt.

Al schilderend, tekenend en schrijvend gaan we deze energie voelen en letterlijk uitbeelden. Dit is een heel speels en intuïtief proces waarin ik je persoonlijk begeleid. Omdat we op papier werken is er geen druk, het is een heel laagdrempelig en veelzijdig medium om op te creëren. Het geeft veel ruimte om in vrijheid alle indrukken en gevoelens al spelend op papier te zetten.

Lianne neemt je mee op een reis. Met mijn human design als basis nam ze mij mee in een flow van muziek, intuïtie en creativiteit. Het schilderen liet me gelijk zien waar blokkades zaten of waar het  mocht stromen. Zo mooi wat er ontstond. En Lianne ceëert daarbij een
omgeving waarin ruimte is voor alles zodat er ontstaat wat er mag ontstaan. In alle rust kon ik mijzelf zijn.

Denise Huibers

Tijdens de workshop werken we op dik waterverfpapier met verschillende soorten materialen. 

Denk aan acrylverf, acrylinkt, waterverf en allerhande pennen en potloden. Op een speelse manier laat ik je zien hoe je al deze materialen kunt gebruiken en met elkaar kunt combineren. Ik leer je simpele technieken die erg uitnodigend zijn om thuis ook eens te gaan proberen. Je zult zien dat je er niet veel voor nodig hebt en dat je na deze dag genoeg inspiratie, moed en kennis hebt opgedaan om je eigen design verder uit te diepen op een creatieve en speelse manier. Je gaat ook ervaren hoe fijn het is om vanuit je lichaam antwoorden te vinden in plaats vanuit je hoofd!

Om deel te nemen aan deze cursus heb je totaal geen teken of schilderervaring nodig! Wel is het fijn als je basiskennis hebt van je eigen Design. Mocht je dit niet hebben en toch willen deelnemen, kijk dan even hier. Ik bied bij de workshop ook een mogelijkheid tot een Basisreading aan. In deze 90 minuten durende  online sessie bespreek ik met jou alle basisaspecten van jouw design en doe je waardevolle inzichten en inspiratie op, o.a.. over hoe je jezelf verder kan verdiepen in jouw blauwdruk als je daar enthousiasme voor voelt.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om jezelf in te lezen in  de basis van jouw blauwdruk. Download daarvoor op www.jovianarchives.com gratis jouw eigen blauwdruk. Op internet is veel informatie te vinden over de basis aspecten van het systeem. Wil je liever je informatie uit een kant-en-klare en betrouwbare bron halen gebruik dan het boek “Human Design, de blauwdruk van je leven” van Sarah Leers en Guido Wernink. Dit boek legt de basis van het Human Designsysteem op een laagdrempelige manier heel helder uit.

Nieuwsgierig geworden? Download dan je eigen blauwdruk op www.jovianarchives.com. 

Wat & hoe van deze workshop

N

Ik werk ik in kleine groepjes waar plek is voor maximaal 4 personen. Zo is er veel ruimte om jullie alle vier persoonlijke aandacht en begeleiding te geven en kunnen we echt de diepte in. De workshop vindt plaats in mijn cursusruimte in Andelst (Gelderland), centraal gelegen aan de A-15.

N

De dag start om 10:00 en gaan de hele dag aan de slag tot 17:00. Dat klinkt als heel hard werken maar dat gaat niet zo voelen! Tussendoor is er veel ruimte voor ontspanning met koffie/thee/sapjes/lekkers en korte meditaties. Ook voor een heerlijk gezonde lunch wordt gezorgd. 

N

De eerstvolgende workshop staat gepland op zondag 22 mei. Er zijn voor deze dag nog plekjes beschikbaar.

N

Kleine kanttekening: We gaan aan de slag met inkt en verf en dat kan soms, vooral als je lekker in de flow komt, een messy proces zijn. Trek dus niet je mooiste kleren aan maar zorg vooral voor een comfortabele outfit. Je kan bij mij een schort pakken om je kleren te beschermen

N

De cursusprijs is inclusief alle cursusmaterialen. Je krijgt er een mapje bij waarin je je gemaakte werk veilig mee naar huis kan nemen.

N

De kosten voor deze workshopdag bedragen 295,- inclusief 21% BTW. Ben je enthousiast geraakt en wil je deelnemen? Meld je dan hier aan. Heb je nog vragen? Dan kun je mij ook altijd een berichtje sturen!

Werk jij liever binnen een 1:1 situatie? Kijk dan zeker even hier, ik bied deze dag ook als een 1:1 Intensive aan. 

Mijn rol als de vragensteller…

Als jij je aanmeldt voor deze workshop vraag ik altijd naar jouw geboortegegevens. Ik bereid me voor op de workshop door grondig naar jouw design te kijken, Zo kunnen we op de dag zelf gericht aan de slag gaan. Ik help je gedurende de dag om de processen die op en rondom het papier plaatsvinden, te interpreteren. Ik kijk met mijn nieuwsgierige blik van verwondering naar jou en jouw proces, Aangevuld met mijn jarenlange ervaring met het intuïtieve schilderproces, het werken met symbolen en kleursymbolieken plus energetisch werk, kan ik jouw proces volgen en waar nodig de juiste vragen stellen. Zodat jij jouw antwoorden en waarheden gaat vinden vanuit jouzelf. Ik ben gek op deze manier van werken omdat het iedere keer zo mooi laat zien wat een kracht er zit in een creatieve samenwerking!

Human Design als bron van inspiratie

Als Human Design fan heb ik zelf mogen ervaren hoe inspirerend en stimulerend dit systeem is. Eenmaal erdoor geraakt, kan ik helemaal verdwalen in de schat aan kennis die beschikbaar is. Wat mij gelijk fascineerde aan Human Design is dat het zo visueel duidelijk maakt dat wijsheid niet enkel in ons hoofd te vinden is, maar juist ook in de rest van ons lijf. Tekenen en schilderen heeft mij daarbij geholpen om de herkenning en inzichten die ik ervaarde tijdens het lezen van de kennis, uit te diepen tot een diepere laag van bewustzijn, van weten. Door er letterlijk fysiek mee aan de slag te gaan ervaar ik de wijsheid in mijn lijf, wat bij mij vaak heel andere inzichten oplevert dan als ik het vanuit mijn hoofd probeer te begrijpen. Door al deze ervaringen ben heel enthousiast geworden over dit proces. Zo enthousiast zelfs, dat ik dit graag met anderen wil gaan delen!

Nieuwsgierig naar jouw blauwdruk?

Ben jij na al mijn enthousiasme over Human Design een beetje nieuwsgierig geworden? Dat vind ik leuk!

Als je jouw geboortedag, tijd en plaats aan mij doorgeeft, dan ontvang je van mij  een PDF met jouw persoonlijke blauwdruk via e-mail.

Pin It on Pinterest