HOE KUN JE MET MIJ WERKEN?

Chart Analyse Plus

Tijdens de chart analyse leg ik jou op een heldere wijze uit wat jouw chart over jou verteld. Dat doe ik op een praktische manier zodat je de inzichten die je in deze reading opdoet gelijk kan gebruiken in je dagelijkse leven. Wat kun je verwachten:

Een analyse waarin de belangrijkste aspecten aan bod komen (type, strategie, autoriteit, profiel, definitie, kanalen en incarnatiekruis).

Ik werk alleen in een live setting waarbinnen ik je blauwdruk mondeling aan je overdraag. Dit zorgt voor de grootste impact en stelt jou in staat te reageren en vragen te stellen.

Het gesprek wordt opgenomen zodat je het later terug kan luisteren.

Van te voren mag je een aantal onderwerpen inbrengen war je tegenaan loopt en graag meer helderheid over zou willen krijgen. Ik neem deze mee tijdens de voorbereiding van jouw chart. Zo wordt de analyse nog persoonlijker!

Duur sessie: 120 minuten // Kosten: 225,– 

 

 

 Human Design 1:1 Intensive

Tijdens de 1:1 Intensive stemmen we op een creatieve, speelse manier af op jouw blauwdruk. Door op deze manier naar binnen te keren maken we contact met jouw binnenwereld en gaan we jouw blauwdruk verkennen. Onder de oppervlakte van wat je al denkt te weten. We gaan het voelen! Wat kun je verwachten:

Een heerlijke verzorgde dag in mijn atelier waarin alle materialen inbegrepen zijn, evenals een lekkere lunch.

We gaan praktisch aan de slag waarbij ik de ervaringen die tijdens het spelen met verf & kleuren omhoog komen, koppel aan jouw blauwdruk en kennis over het Human Design systeem. Het proces staat centraal, het resultaat is eigenlijk niet eens zo belangrijk, zul je merken.

Ook hierbij mag je van te voren een aantal onderwerpen inbrengen waar je tegenaan loopt en graag meer helderheid over zou willen krijgen. Ik neem deze mee tijdens de voorbereiding van jouw Intensive. Dit maakt de dag nog persoonlijker & impactvoller!

Duur sessie: 10:00-16:00 // Kosten: 425,– 

 

 

Omdat we samen met z’n tweeën aan het werk gaan, kan ik mijn aandacht volledig richten op jouw proces en wensen.

Als projector vindt het heerlijk om mijn volwaardige aandacht aan jou te kunnen geven. Ik kijk waar de behoeften liggen en heb de vrijheid om het programma aan te passen waar jij dat nodig hebt, Zo halen we het maximale uit onze dag samen. 

Een belangrijk thema van de dag is dat we aandacht besteden aan het oefenen van jouw strategie en autoriteit. Dat doen we al schilderend op papier, waar alle ruis van de buitenwereld wegvalt. Door de speelse oefeningen met verf probeer je deze te volgen en steeds beter te leren (h)erkennen. 

 

 

Pin It on Pinterest