ENERGY ART MESSAGE

VAN JOUW HUMAN DESIGN BLAUWDRUK

Dit kunstwerk schilder ik voor jou persoonlijk door af te stemmen op jouw unieke Human Design blauwdruk. Het resultaat is een verbeelding van de energie van jouw blauwdruk die zich in het moment wil uitdrukken in kleuren, symbolen en woorden. Ik verwoord de energetische boodschap ook nog op een kaartje die je bij het schilderij ontvangt.

Het kunstwerk wordt mooi ingepakt en ingelijst in een witte lijst met een passe partout. Afmeting 21 x 30 cm.

Kosten: €125,- (inclusief verzendkosten)

ART ALTAAR

EEN UNIEK STILTEPLEKJE

Om even stil van te worden…

Een Art Altaar is een persoonlijke plek die je eraan herinnert om uit de sleur van de dag te komen. Uit het gehaast. Uit je hoofd. Even bij Jezelf! Je creëert er een esthetische stilteplaats mee, waarbij het heel eenvoudig is om te pauzeren en even diep adem te halen. Een Art Altaar is compleet op jou afgestemd en maak ik in opdracht voor jou persoonlijk of voor iemand die je dierbaar is. 

De energetische altaartjes komen met een Zirbehouten basis. Deze aromatische houtsoort, in Nederland bekend als de Alpenden, heeft een bewezen heilzaam effect op lichaam en geest. Deze boom groeit in de bergen van Oostenrijk en Noord-Italië. 

Het EYE-Artpiece dat erbij komt, teken ik speciaal voor jou. Daarom is ieder oog anders en uniek, met eigen kleuren en symbolen. Het komt met een persoonlijke boodschap die gebaseerd is op de energie die zich op dat moment wil uitdrukken.

De agaatschijf zoek ik uit op basis van de energie van jouw Eye-Artpiece, het is daarmee een waardevolle aanvulling van jouw altaar. Dit geldt ook voor het persoonlijke element. Samen maken ze het altaar compleet. 

Hoe werkt het?

Je kunt jouw Art Altaar eenvoudig bij mij bestellen door me een berichtje te sturen. Ik ga dan voor je aan de slag. Mocht je het Art Altaar voor iemand anders bestellen dan zorg ik ervoor dat het mooi ingepakt is als een cadeautje. 

Kosten:  €89,- (inclusief 9 % BTW, exclusief €4,10 verzendkosten)

\

Pin It on Pinterest